Vi har spesialutdannet ekspertise, verktøyene og originaldelene din Ford trenger for å forbli en orginal Ford, også etter en skade.. Våre ansatte deltar fortløpende på kurs hos Ford, har daglig kontakt med Ford som har utviklet og bygget bilen og kjenner dermed din Ford fra ytterst til innerst.

Vi sørger for at bilen blir reparert henhold til produsentens anvisninger, og benytter kun Ford originale reservedeler. Garantert Ford!

Vi reparerer og skifter bilglass. Bilglass er en viktig del av bilens karrosseri, så la ett autorisert Ford verksted gjøre jobben, slik at du er sikker på at bilens sikkerhetsstandard og garanti opprettholdes. Kan bilglasset, gjøres jobben kostnadsfritt for kunden, så lenge bilen har kasko eller delkasko. kontakt oss, og vi vil være behjelplige med å utføre alt ifra papirarbid til forsikringsselskapet til å skifte ruten, slik at du kan kjøre videre.

Bestille time hos oss

Dersom du trenger å bestille tid for reparasjon kan du gjøre dette ved å bruke bestill service eller ring meg tilbake funksjonene under.

Kontakt ossBestill verkstedtime